Recept: Fudge som smälter i munnen (julgodis)


Det här receptet hittade jag i Buffétidningen och jag tyckte att resultatet blev väldigt likt mitt andra recept på chokladfudge/chokladkola trots att de görs på olika sätt - helt klart en ny favorit!

Chokladfudge 
3 dl grädde
3 dl socker
1 msk smör
1 msk sirap
3 msk kakao
1 krm salt

Blanda grädde, socker, smör och sirap i en kastrull och koka i cirka 25 minuter på medelvärme till 125 grader. Dra av kastrullen från plattan och rör ner kakao och salt. Häll upp i en form, låt stelna och skär sedan i bitar. Förvaras i kyl eller frys. 


Lycka till och ha en trevlig fjärde advent! /E


Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)