Enkel och gott recept på biskvier i miniformat
Jag körde på en egen variant av både bottnar och fyllning och bottnarna måste vara det lättaste man kan göra egentligen - det är bara att blanda riven mandelmassa och äggvita.
Hoppas ni alla har haft en fin helg trots Sven och snöstorm!
(Här har jag skrivit ut receptet i ett nytt inlägg så att det ska bli lättare att läsa: Recept på mini biskvier)
Åh!!! Det vattnas i munnen :) Jag älskar biskvier och det var alldeles för länge sedan jag gjorde. Ser underbara ut!
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram Malin
Ja, jag med!! Kommer dock att prova göra dem snart igen med någon annan fyllning. :D Det är roligt med bakverk som man kan variera! Kram
Raderaåh, vad fina! dessa vill jag baka :)
SvaraRaderaTack! Gör så! Hoppas du gillar dem :)
RaderaÄlskar biskvier!!
SvaraRaderaPerfekt! Precis vad jag behövde :)
SvaraRaderaRoligt att höra! :)
RaderaBorde vara förbjudet att lägga upp så goda saker jag fick ett akut sötsug här nu ;)
SvaraRaderaHaha, förlåt ;-)
RaderaMen lägg av, biskvier är ju det godaste som finns! Och tänk att äta dom som små munsbitar! Måste göra :-)
SvaraRaderaJa, visst är det gott! Gör så! :-)
Raderabiskvier är så goda... min mamma kom med en hel burk....
SvaraRaderaÅh, så härligt!
Radera