Recept på fröknäcke av majsmjöl


Det här, mina vänner, är det bästa recepetet på fröknäcke som jag har provat hittills! Det är gott, enkelt att göra och lätt att variera - vad mer kan man begära? :) Receptet hittade jag på majsmjölspåsen. 

Fröknäcke 

(en plåt)   

2 dl majsmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
0,5 dl rapsolja
2 dl kokande vatten
ev flingsalt och frön att toppa med

Gör såhär
Börja med att sätta ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser och rör ihop till en gröt. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på ett till bakplåtspapper och kavla ut tills smeten täcker plåten. Ta bort det översta bakplåtspappret och toppa med frön och salt. Grädda i mitten av ugnen i cirka 45 minuter eller tills brödet börjar få fin färg. Låt svalna och bryt sedan brödet i mindre bitar.  


Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)